Een veilige manier van fietsen parkeren

Heeft u plannen om een nieuwe fietsenstalling te laten plaatsen en zoekt u een systeem voor fietsparkeren dat veilig is en weinig ruimte in beslag neemt? Neem dan contact op met Lo Minck Systemen voor een systeem voor veilig fietsparkeren. Wij zijn een innovatie bureau dat op vele terreingen actief is en wij hebben ook fietsleunhek in de aanbieding die volledig automatisch aangestuurd kan worden. Bij ons kunt u een fietsrek kopen dat zeer functioneel en onderhoudsvrij is.

Bijzondere innovaties voor fietsenstallingen

Lo Minck Systemen is een echte onvervalste expert op het gebied van innovaties voor fietsenstallingen en fietsparkeren. Wij hebben het fiets parkeersysteem uitgevonden die ervoor kan zorgen dat u maar liefst 40% van uw ruimte kunt besparen. En niet alleen dat. Ook ons fietsnietje is nog steeds beschikbaar. U kunt dit fietsnietje op meerde manieren toepassen binnen onze systemen. Fietsparkeren kan bijna niet beter dan met onze systemen.

Aan alle details is gedacht

Wij leveren niet zomaar onze systemen voor fietsparkeren. Ook het fietsnetje, dat bij iedereen wel bekend is, heeft bij ons al meerdere malen een update gekregen om het optimaal geschikt te maken voor onze verschillen automatische systemen. Uiteraard kunt u het fietsnietje nog steeds bij ons bestellen wanneer u een simpele manier zoekt om fietsen te stallen. U bent er bij ons altijd zeker van dat u een fietsrek kopen kunt dat volledig is aangepast aan uw wensen.

Vele andere mogelijkheden voor de stalling

Een fietsenstalling is meer dan alleen een paar rekken waar de fietsen in gezet kunnen worden. Tenminste, zo denken wij daarover. Wij bieden daarom nogal wat mogelijkheden aan om fietsten te stallen. U kunt bij ons voor een carrousel kiezen waarbij de fietsen in een cirkel kunnen worden geparkeerd. Wij hebben het fietsleunhek die gemonteerd worden aan de muur waar de fietsen op gezet kunnen worden en wij hebben complete afgesloten stallingen die geheel automatisch bestuurd kunnen worden.

Fietsparkeren van Lo Minck

Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden

Wilt u een systeem aanschaffen om fietsen veilig mee te kunnen stallen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen een systeem leveren die veilig fietsparkeren kan garanderen. Veilig fietsparkeren is nu eenmaal al vele jaren onze specialiteit en met onze nieuwe systemen voor fietsparkeren bent u er zeker van dat u een veilig, goedkoop en ruimtebesparend systeem krijgt van ons. Een fietsrek kopen bij ons betekent een fietsleunhek dat jarenlang mee zal gaan zonder onderhoud.