‘VelowUp!’®

Bestel de ‘VelowUp!’ nu!

Voor fietsen tot 35kg, dus ook geschikt voor e-bikes en speed pedelecs!

Fietsparkeerruimte is schaars en duur
.
.

De fiets wordt steeds zwaarder, breder, hoger, duurder en heeft steeds bredere banden

De VelowUp!® biedt een compacte, comfortabele fietsparkeerplaats voor nagenoeg elke fiets!

‘VelowUp!’ –  Uniek fiets ophangsysteem

 

Verticaal fietsen parkeren

Uw fiets eenvoudig verticaal stallen? Het kan met het unieke ‘VelowUp!’ fiets ophangsysteem! Hiermee zorgt u voor een ruimtebesparing van meer dan 40% ten opzichte van standaard horizontale fietsstalling systemen. Bij Lo Minck Mobility kunt u terecht voor uw eigen ‘VelowUp!’ systeem, zodat u ook thuis verticaal kunt fietsparkeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, of bij ons een ‘VelowUp!’ systeem bestellen? Neem dan contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Makkelijk in gebruik

De ‘VelowUp!’ is een uniek fietsparkeersysteem waarmee u eenvoudig verticaal kunt fietsparkeren. U hangt uw fiets met het voorwiel op door middel van het unieke fietslift mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er voor het verticaal fietsparkeren vrijwel geen enkele krachtinspanning nodig is. Zo kan het systeem door iedereen gebruikt worden. Zelfs kinderen vanaf circa 12 jaar kunnen op deze manier eenvoudig hun fiets verticaal stallen. Ook voor senioren is verticaal fietsparkeren met de ‘VelowUp!’ geen enkel probleem. Er is geen technische kennis of bijzondere handigheid nodig. Bovendien is het installeren van het systeem zeer eenvoudig.

 

Nagenoeg elk type fiets verticaal stallen

Het ‘VelowUp!’ fietslift mechanisme is geschikt voor het verticaal stallen van bijna alle fietstypes, zoals stadsfietsen, e-bikes (ook speed pedelecs), mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen et cetera. Doordat het voorwiel aan een haak wordt opgehangen, en dus niet in een fietsklem wordt geplaatst, worden veel problemen voorkomen. Zo zorgen traditionele fietsklemmen bijvoorbeeld regelmatig voor een slag in het voorwiel, en passen brede banden (zoals die van mountainbikes) vaak niet in de klem. In de ‘VelowUp!’ hangt de fiets stabiel waardoor de fiets niet kan omvallen en passen banden tot 6 cm dik.
Bovendien is de ‘VelowUp!’ zeer geschikt voor het stallen van kwetsbare fietsen, zoals racefietsen. Door het unieke design van de ‘VelowUp!’ heeft u van al deze problemen dus geen last meer.

 

Gepatenteerd

De ‘VelowUp!’ is een technisch uniek fietslift product, waarvan de systematiek is gepatenteerd. Het unieke design van de VelowUp! biedt uw fiets een hoogwaardige stalingsplaats.

Bestel nu!

Voor Brede banden!

FatBike

Voor Longtail fietsen!

XXL

Voor grote wielbasis!

Extended

Verticaal fietsen parkeren - Openbare fietsenstallingen

Verticaal fietsen parkeren - Privé (schuur, garage)

Instructievideo VelowUp!® - Verticaal fietsen parkeren
Vertical bicycle parking - Public shelters
Vertical bicycle parking - Private use
Vertical bicycle parking - Instructions
Vertikal Fahrräder parken - Public shelters
Vertikal Fahrräder parken - Privat
Vertikal Fahrräder parken - Instruktionen
Stationnement vertical - Parking public pour vélos
Stationnement vertical - Privé
Stationnement vertical - Instructions

Zeer geschikt voor kleine ruimtes

De ‘VelowUp!’ wordt niet alleen regelmatig in openbare fietstallingen of bedrijfsfietsenstallingen toegepast, maar maakt verticaal, en dus compact, fietsparkeren ook bij u thuis mogelijk. Omdat het systeem zeer zwenkbaar is (ca. 180 graden), is het ook geschikt om toegepast te worden in kleine ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuren, garages en krappe bergingen. Het is mogelijk om de ‘lage’ ‘VelowUp!’ te monteren in ruimtes met een hoogte van minimaal 2,00 meter. Voor een ‘hoge’ ‘VelowUp!’ is een hoogte van minimaal 2,25 meter nodig. Wij raden aan om een onderlinge afstand te houden tussen de systemen van minimaal 60cm wanneer u de ‘VelowUp!’ op dezelfde hoogte hangt. Echter kunt u ze ook afwisselend hoog en laag ophangen. Dan kunt u de fietsen dichter op elkaar plaatsen, met een hart-afstand van minimaal 35 cm en een hoogteverschil van minimaal 25 cm. Het ‘VelowUp!’ systeem is geschikt voor fietsen met een gewicht tot 35 kg. Daardoor is verticaal fietsparkeren ook mogelijk voor elektrische fietsen en speed pedelecs.

Eenvoudig te installeren, vele montagemogelijkheden

De ‘VelowUp!’ kan, met de meegeleverde montageplaten, rechtstreeks aan de muur worden gemonteerd. Iedere losse montageplaat hoeft slechts met een 3-tal schroeven aan de muur bevestigd te worden. Wilt u meerdere fietsen verticaal stallen met een ‘VelowUp!’ systeem? Dan kunt u ook gebruik maken van ons aluminium montageprofiel. Deze worden met speciale muurplaten aan de wand gemonteerd. Een van de grote voordelen van dit montageprofiel is dat u de afstand tussen de fietsen altijd aan kunt passen, zonder dat u hiervoor extra gaten hoeft te boren. Met het Aluminium Profiel Systeem wordt het monteren van de ‘VelowUp!’’s nog eenvoudiger!
Bovendien is verticaal fietsparkeren niet alleen mogelijk tegen muren. Er kan ook worden gekozen voor montage aan een hoogwaardig aluminium rek. Het rek kan overal in de ruimte worden geplaatst. Het rek is ook een uitkomst voor ruimtes met complexe wanden, zoals wanden met een beperkte draagkracht.

Onderhoudsarm

De ‘VelowUp!’ heeft een zeer ingenieuze, gepatenteerde fietslift systematiek. Hierdoor is er nauwelijks sprake van bewegende delen, wat betekent dat het systeem zeer onderhoudsarm is. U kunt uw fiets dus elke dag verticaal stallen, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met het onderhoud van het systeem!

Hoe werkt de ‘VelowUp!’

Verticaal fietsparkeren met de ‘VelowUp!’

Maar hoe werkt het verticaal fietsparkeren met de ‘VelowUp!’ eigenlijk precies? U plaatst het voorwiel in de haak, houdt met beide handen het stuur vast, doet een stap achteruit en trekt de fiets vervolgens naar achteren. Zo wordt de ‘VelowUp!’ geactiveerd, en wordt de fiets opgetild. Begeleid uw fiets aan het stuur totdat het achterwiel in de wielgoot en het voorwiel in de voorwielvang zijn geplaatst. Nu kunt u de fiets loslaten en op slot zetten. Indien u uw fiets op slot zet met een kettingslot, kunt u gebruik maken van de aanbindbeugel aan de hefarm. Zo makkelijk is het verticaal fietsparkeren met de ‘VelowUp!’!

Lo Minck Velowup uniek fiets ophangsysteem

 

 

Smart Bicycle Parking

  • Verticaal fietsparkeren
  • Compact stallen (40% ruimtebesparing)
  • Zeer geschikt voor kleine ruimtes
  • Minimaal vereiste hoogte: 2,00m
  • Geschikt voor bijna alle fietstypes
  • Eenvoudig te installeren
  • Onderhoudsarm
Het uitnemen van de fiets

Niet alleen is het met de ‘VelowUp!’ heel eenvoudig om uw fiets verticaal te stallen, ook het uitnemen van de fiets is zeer makkelijk. Verwijder uw fiets van het slot of verwijder het kettingslot. Pak de fiets met één hand aan het zadel en met één hand aan het stuur. Houd het voorwiel met enige druk tegen de haak, doe een stap achteruit, en trek de fiets tegelijkertijd naar u toe. Hierdoor beweegt de hefarm gecontroleerd naar beneden. Zodra de fiets op de grond staat, haalt u het voorwiel van de haak. U laat de hefarm in de lage positie staan, zodat de ‘VelowUp!’ in de juiste beginpositie staat voor de volgende gebruiker, of wanneer u het systeem zelf weer wilt gebruiken voor verticaal fietsparkeren.

VelowUp!® – Geschikt voor nagenoeg alle fietsentypes!

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Ruimtebesparend!

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – 180° draaibaar

‘VelowUp!’ (verticaal fietsparkeren) – Optimale benutting van beschikbare ruimte, creëert extra stallingscapaciteit door het unieke fietslift mechanisme!

lominck

lominck lominck

Vaak blijkt dat een combinatie van VelowUp!® en etagerekken leidt tot de maximale stallingscapaciteit én het grootste gebruikersgemak!

Bestel uw ‘VelowUp!’ bij Lo Minck Mobility!

Wilt u meer informatie ontvangen over de ‘VelowUp!’, of een ‘VelowUp!’ bestellen,  neem dan contact op met Lo Minck Mobility! Dat kan door hier op de site het bestelformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)252 420384 of via de mail door een bericht te sturen naar sales@lo-minck.nl. Het ‘VelowUp!’ systeem maakt eenvoudig verticaal fietsparkeren mogelijk!