Fietskluizen

Fietsendiefstal neemt significant toe
.

Er is een tekort aan veilige, afgeschermde stallingsplaatsen

Parkeer je fiets veilig in de Fietskluis!

Fietskluizen

  • OV-kluizen
  • Elektronische fietskluizen
  • Verticale fietskluizen

Lo Minck Mobility is specialist op het gebied van het ontwikkelen, leveren, plaatsen en onderhouden van geautomatiseerde fietskluizen, zoals bijv. de fietskluizen voor de OV-fiets welke inmiddels op ruim 200 treinstations in Nederland zijn geplaatst. De OV-kluizen worden geopend/gesloten met de OV-chipkaart.

Elektronische fietskluizen

De nieuwste technologie is geïntegreerd in de zgn. E-kluis. Deze elektronische fietskluis kan via internet of smartphone (via app) vooraf worden gereserveerd, zodat een 100% beschikbaarheid van de fietskluis is gegarandeerd. De E-kluis kan ook real-time, zonder reservering vooraf, worden gebruikt.

De E-kluis kan eenvoudig worden gekoppeld aan klantspecifieke platforms en bestaande openbare beheerplatformen, zoals het CommonBike-platform. CommonBike biedt de eindgebruiker (of reiziger) één gebruikersinterface voor alles wat met deelfietsen te maken heeft, zoals bijvoorbeeld het zoeken en reserveren van beschikbare deelfietsen of fietskluizen De broncode van het CommonBike-platform is publiekelijk beschikbaar (open source).

De E-kluis is een gezamenlijk concept van Bumos en Lo Minck Mobility BV.

Klik op een foto om een groter formaat te bekijken.

Verticale fietskluizen

In tegenstelling tot de traditionele kluizen waarin de fietsen horizontaal worden gestald, worden de fietsen in de verticale kluis middels de VelowUp!®, verticaal gestald. Ruimtebesparing: ca. 40%.

De verticale fietskluis van Lo Minck Mobility is gebaseerd op een hoogwaardig geanodiseerd aluminium frame met bronzen polycarbonaat panelen. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen is de verticale fietskluis nagenoeg onderhoudsvrij. De verticale kluizen zijn modulair opgebouwd, zodat beschikbare ruimtes heel efficiënt kunnen worden ingericht.

Projecten