Bikeair

Bikeair fietspomp

  • Hufterproof
  • Uniek roterend pompmechanisme
  • Ideaal voor de openbare ruimte
  • Geschikt voor Dunlop, Schrader en Presta ventielen

Bikeair is een robuuste roestvrijstalen fietspomp met een uniek en hufterproof roterend pompmechanisme. In de praktijk blijken traditionele fietspompen door het kromtrekken van de verticale pompstang erg gevoelig voor vandalisme. Met de Bikeair welke is voorzien van een door Lo Minck Systemen ontwikkeld innovatief, roterend pompmechanisme is dit probleem verleden tijd! De 12mm dikke roterende hendel is op een slimme manier in de fietspomp geïntegreerd en daarmee zeer robuust en nauwelijks te vernielen.

Het roterende pompmechanisme maakt Bikeair bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. De Bikeair fietspomp is geschikt voor nagenoeg elk type fietsventiel (Dunlop, Schrader, Presta). Door de roestvrijstalen uitvoering van de basiskolom, welke bovendien is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating (RAL9005 – zwart), is en blijft Bikeair een aantrekkelijke en functionele verschijning in de openbare ruimte. De fietspomp kan natuurlijk – als extra service voor haar personeel, leerlingen, bezoekers, bewoners et etera – ook heel goed worden toegepast in fietsenstallingen bij bedrijven, scholen, ziekenhuizen, Verenigingen van Eigenaren en andere instanties.

De Bikeair fietspomp is voorzien van een duurzame hydraulische pompslang, welke middels een tweetal slanghouders aan de zijkant van de basiskolom, solide wordt geklemd. De kans op een situatie waarin de pompslang op de grond ligt waardoor het ventiel vervuilt en de slang kwetsbaar is voor beschadiging is derhalve nihil. De geïntegreerde manometer is tijdens het pompen goed zichtbaar op het diagonale bovenpaneel.

Met de robuuste bodemplaat (300x200mm) kan de Bikeair fietspomp eenvoudig en solide op betonnen vloeren worden geplaatst. In geval van een instabiele ondergrond, bijvoorbeeld een grasveldje of stoeptegels, adviseren wij de Bikeair te funderen op een betonvoet.

Bikeair – Video

Bikeair – Foto’s

Klik op een foto om een groter formaat te bekijken.

Bikeair – Projecten