Bikeair

Traditionele fietspompen zijn erg vandalismegevoelig
.
.

Fietsers verwachten naast een comfortabele stallingsplaats voor hun fiets ook aanvullende services, zoals een kwalitatief goede fietspomp

Het unieke, robuuste roterende pompmechanisme van Bikeair garandeert een duurzaam gebruik en een langdurig hoogwaardige uitstraling

Bikeair fietspomp

  • Hufterproof
  • Uniek roterend pompmechanisme
  • Ideaal voor de openbare ruimte
  • Geschikt voor Dunlop, Schrader en Presta ventielen

Bikeair is een robuuste roestvrijstalen fietspomp met een uniek en hufterproof roterend pompmechanisme. In de praktijk blijken traditionele fietspompen door het kromtrekken van de verticale pompstang erg gevoelig voor vandalisme. Met de Bikeair welke is voorzien van een door Lo Minck Mobility ontwikkeld innovatief, roterend pompmechanisme is dit probleem verleden tijd!

De Bikeair fietspomp is voorzien van een duurzame hydraulische pompslang, welke middels een tweetal slanghouders aan de zijkant van de basiskolom, solide wordt geklemd. De kans op een situatie waarin de pompslang op de grond ligt waardoor het ventiel vervuilt en de slang kwetsbaar is voor beschadiging is derhalve nihil.

Handvat Air

Het roterende pompmechanisme maakt Bikeair bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. De 12mm dikke roterende hendel is op een slimme manier in de fietspomp geïntegreerd en daarmee zeer robuust en nauwelijks te vernielen. De Bikeair fietspomp is geschikt voor nagenoeg elk type fietsventiel (Dunlop, Schrader, Presta). Door de roestvrijstalen uitvoering van de basiskolom, welke bovendien is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating (RAL9005 – zwart), is en blijft Bikeair een aantrekkelijke en functionele verschijning in de openbare ruimte. De fietspomp kan natuurlijk – als extra service voor haar personeel, leerlingen, bezoekers, bewoners et etera – ook heel goed worden toegepast in fietsenstallingen bij bedrijven, scholen, ziekenhuizen, Verenigingen van Eigenaren en andere instanties.

Met de robuuste bodemplaat (300x200mm) kan de Bikeair fietspomp eenvoudig en solide op betonnen vloeren worden geplaatst. In geval van een instabiele ondergrond, bijvoorbeeld een grasveldje of stoeptegels, adviseren wij de Bikeair te funderen op een betonvoet.

De geïntegreerde manometer is tijdens het pompen goed zichtbaar op het diagonale bovenpaneel.

Drukmeter

Projecten

Ook bekijken

Bikeair
Unieke Roterende Fietspomp

Bikerepair

Unieke Roterende Fietspomp met gereedschap/wasstation