Pick and place

Optimaal productieproces

Bent u op zoek naar een partner die in staat is om het rendement in uw productie te optimaliseren? Dan bent u bij Lo Minck Engineering aan het juiste adres. Wij ontwikkelen volledige maatwerkoplossingen, zowel hardware als software, waarmee het de performance in uw productie-omgeving significant zal verbeteren. Wij denken met u mee en combineren uw wensen met onze competenties en komen zo gezamenlijk tot de, voor u, meest optimale oplossing.

Ervaren procesautomatiseerder

Lo Minck Engineering heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck Engineering werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bedienen wij onze opdrachtgevers vanuit één locatie en bieden wij totaaloplossingen. Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud. Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera. Met onze jarenlange ervaring garanderen wij de voor u meest optimale productie-omgeving. Zo leveren wij bijv. niet uitsluitend pick and place oplossingen, maar verzorgen wij ook de gehele productie-infrastructuur vóór en na het pick and place systeem.

Veel waardering van onze partners

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze partners, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio bestaat o.a. uit Philips, Johnson, Cargill, de Nederlandse Spoorwegen, Prorail, Alutech, Den Braven Benelux et cetera. Wij bieden oplossingen voor een groot scala aan markten, zoals de automotive, de verpakkingsindustrie en de voedingsindustrie.

pick and place

Contact

Bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering, pick and place oplossingen of maatwerkoplossingen. Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.