Industriële automatisering

Kostenefficiency, innovatiekracht en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap. Om aan deze voorwaarden te voldoen, en concurrentieel voordeel zo effectief mogelijk te benutten, is een state-of-the-art productie-omgeving noodzakelijk. Lo Minck Engineering biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige, onderscheidende en unieke productie-omgeving; van engineering, ontwikkeling, installatie tot beheer.

Voor productiebedrijven bieden wij maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, vulmachines, procesautomatisering, accumulators, interne transportsystemen, lopende banden, pick-and-place oplossingen, slimme technische productiviteitsverhogende systemen en volledige automatisering van productie-omgevingen.

In de industrie is een toenemend tekort aan ”handjes”

Standaard machines worden ook door de concurrent gekocht en voldoen vaak niet helemaal aan de specifieke klantwensen

Lo Minck Engineering ontwikkelt en produceert maatwerkoplossingen

Veelzijdig in technologie

Lo Minck Engineering heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck Engineering werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bieden wij een totaaloplossing in de automatisering.

Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud. Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera. Met onze jarenlange ervaring en veelzijdige technologische kennis zijn wij actief in verschillende markten, zoals de verpakkingsindustrie, de voedingsindustrie en de automotive.

industriele automatisering

Gevarieerde en hoogwaardige klantenportfolio

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio bestaat o.a. uit Philips, Cargill, Johnson, Alutech, Den Braven Benelux, de Nederlandse Spoorwegen, Prorail, Heijmans, Van Walraven, BallastNedam, BAM, Van Wijnen, het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam en een groot aantal steden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering of innovatieve maatwerkoplossingen. Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.