Industriële automatisering

Kostenefficiency, innovatiekracht en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap. Om aan deze voorwaarden te voldoen, en concurrentieel voordeel zo effectief mogelijk te benutten, is een state-of-the-art productie-omgeving noodzakelijk. Lo Minck Systemen BV biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige, onderscheidende en unieke productie-omgeving; van engineering, ontwikkeling, installatie tot beheer.

Voor productiebedrijven bieden wij maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, vulmachines, procesautomatisering, accumulators, interne transportsystemen, lopende banden, pick-and-place oplossingen, slimme technische productiviteitsverhogende systemen en volledige automatisering van productie-omgevingen.

Veelzijdig in technologie

Lo Minck Systemen heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck Systemen werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bieden wij een totaaloplossing in de automatisering.

Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud. Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera. Met onze jarenlange ervaring en veelzijdige technologische kennis zijn wij actief in verschillende markten, zoals de verpakkingsindustrie, de voedingsindustrie en de automotive.

PalletiserPalletiser

Volautomatisch en stabiel palletiseren.
Unieke zijdelings benadering.
Stapelhoogte: maximaal 2,5m.
Automatische gripsheet toevoer.
Capaciteit: maximaal 12 slagen per minuut.
Optische controle.

Klik hier voor meer informatie >>

Lascarrousel

Gerobotiseerd puntlassen

Automatische invoer van beugel en moer door middel van robots.
Toepassing van vision technologie.
Verschillende productmaten kunnen gelast worden.
Capaciteit: maximaal 30 producten per minuut.

Maatwerkontwerp.

 

Klik hier voor meer informatie >>

Schottenpers

Schottenpers – brandstoftanks voorzien van tussenschotten

Geheel verstelbaar voor verschillende tank maten.
Controle van drukkracht door servo aandrijving.
Verstelling van lunetten en productbreedte geheel automatisch.
Automatisch aanbieden van tank aan robot.

Maatwerkontwerp

Klik hier voor meer informatie >>

(De)Accumulator

(De)Accumulator – Palletiseren van kitkokers

Stapelen van kit kokers in speciale kisten.
Uit stapelen van kit kokers naar verpakkingslijn.
Automatische laagverschuiving.
Verwerkt 120 kokers per minuut.
Communicatie met AGV.
Betrouwbaar.

Klik hier voor meer informatie >>

Formatiestation

Demonstratie-video

Formeren, Bundelen en palletizeren

Verpakkingslijn voor  het formeren, palletiseren en bundelen van steenwolmatten (in diverse configuraties).

Klik hier voor meer informatie >>

 

Pick & Place Gripper


Demonstratie-video
Verpakkingsrobot t.b.v. het inpakken van aerosol-cans. Afhankelijk van het type worden deze cans met vacuüm of met vingers opgepakt.

High Speed Filler


Demonstratie-video
Hoge snelheid doseerunit t.b.v. spuitbussen, vulsnelheid: 30.000 eenheden per uur.

Triple P


Demonstratie-video
Productie-automatisering. waarbij tubes op basis van vision-technologie nauwkeurig in zakken vloeistof worden gepositioneerd. De zakken worden vervolgens met grippers opgepakt en verpakt.

Stepbox Assembly Robot

Demonstratie-video

Multi-functionele robot voor het
samenstellen van stepboxen.

Gevarieerde en hoogwaardige klantenportfolio

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio bestaat o.a. uit Philips, Cargill, Johnson, Alutech, Den Braven Benelux, de Nederlandse Spoorwegen, Prorail, Heijmans, Van Walraven, BallastNedam, BAM, Van Wijnen, het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam en een groot aantal steden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering of innovatieve maatwerkoplossingen. Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.