Anchorman®

Ontdek de Anchorman®!

Dé solide verankering!!!

Bent u die vernielde, scheve of gestolen verkooppalen (makelaars), verkeersborden of andere objecten ook zo zat? Wij hebben de oplossing: Anchorman®, een innovatieve en robuuste anti-diefstal verankering.

Voordelen van de Anchorman®:

  • Anti-diefstal verankering
  • Uw object (paal, bord etc.) staat altijd recht
  • Optimale zichtbaarheid
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Verwisselbare statusborden (optioneel bij makelaarspalen)

Nu bestellen

Anchorman® – Uw makelaarspaal staat als een huis!

Steeds meer makelaars besteden aandacht aan de uitstraling van hun verkooppalen, bijvoorbeeld met opvallende kleuren en afwijkende vormen. Helaas zijn veel van deze palen erg windgevoelig, weinig duurzaam en staan vaak losjes in de grond en dus scheef. Vandalisme en diefstal zijn, naast scheve borden, eveneens een grote ergernis én kostenpost voor veel makelaars. Wij hebben de oplossing voor bovengenoemde problemen; Anchorman®.

Herkent u dit?


Scheve palen……. Palen in het water
Met Anchorman® behoren deze beelden voorgoed tot het verleden!!

Zij gingen u voor…

Een makelaar uit het oosten van het land over Anchorman®:

“Mijn aluminium verkoopborden werden steeds vaker gestolen. Nadat ik de Anchorman®Grondankers ben gaan gebruiken, is de diefstal tot nul gereduceerd. De investering in Anchorman® heeft zich dus al snel terugverdiend”.

Een makelaar uit de Bollenstreek over Anchorman®:

“Normaal gesproken moest ik de verkooppalen na een flinke storm allemaal nalopen en weer rechtzetten. Sinds ik de Anchorman®Grondankers gebruik blijven alle palen kaarsrecht staan, ook bij windkracht 11!”

Anchorman® – Je bent wat je uitstraalt!

Anchorman® is een innovatieve en robuuste anti-diefstal verankering. Deze stevige verankering voorkomt niet alleen dat een verkooppaal, verkeerspaal of ander object door “onverlaten” wordt meegenomen, maar zorgt er tevens voor dat de paal te allen tijde recht blijft staan, ook bij storm. Met de Anchorman® kiest u dus niet alleen voor een stevige verankering, maar tegelijkertijd ook voor een hoogwaardige uitstraling én optimale zichtbaarheid.

Hoe werkt de Anchorman®

Het Anchorman®Grondanker zorgt ervoor dat de bodemstructuur tijdens het indraaien wordt samengeperst, waardoor een hoge druk- en trekkracht (> 1.000 kg) ontstaat. Aan de onderzijde van het grondanker maakt de veer nog enkele vrije slagen waardoor een optimale grondverankering word verkregen.

Het Anchorman®Grondanker

Bent u tevreden met uw huidige verkooppaal/verkeerspaal, maar bent u de vernielde, verplaatste of scheve palen/borden zat? Kies dan uitsluitend voor het Anchorman®Grondanker! U plaatst uw huidige verkooppalen/borden, eventueel met een kleine aanpassing, eenvoudig op het grondanker.

De Anchorman®Paal

In de praktijk blijkt dat veel makelaars- of verkeersborden op relatief zwakke palen zijn geplaatst. Het object is dan topzwaar én windgevoelig en staat daardoor vaak scheef. Bovendien zijn deze zwakke(re) palen veelal slachtoffer van vernieling of diefstal. Met de robuuste en duurzame Anchorman®Paal, is dit probleem verleden tijd. Deze paal kan eenvoudig op het grondanker worden geplaatst, met als resultaat een robuuste, kwalitatief hoogwaardige en windbestendige verkooppaal/verkeersbord.

Alles op maat gemaakt!

Op verzoek kunnen wij ook uw bord volledig op maat ontwikkelen, ontwerpen en bedrukken. Maatvoering, vorm en kleurstelling bepaalt u dan zelf.