Over ons

Lo Minck, jarenlange ervaring in innovatie!

Lo Minck is een uniek technisch ingenieursbureau dat zich richt op de ontwikkeling productie en verkoop van innovatieve productoplossingen op het gebied van Industriële Automatisering en Mobiliteit. We zijn een no-nonsense bedrijf en bieden technisch maatwerk voor ieder specifiek probleem. Deze dienstverlening wordt bijzonder gewaardeerd door onze partners variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf tot de publieke sector.

Kostenefficiency, innovatiekracht, een state-of-the-art productie-omgeving en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap in industriële automatisering. Lo Minck Engineering BV biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige productie-omgeving; van engineering, installatie tot beheer. Wij bieden maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, vulmachines, geavanceerde verpakkingsmachines, slimme productiviteitsverhogende systemen, volledige productie-automatisering, palletizers en pick-and-place . We zijn in staat om uw probleem op het gebied van productie automatisering om te zetten naar een unieke en persoonlijke productoplossing.

Mobiliteit met ons fietsparkeersysteem

Om de snel toenemende populariteit van de fiets te kunnen faciliteren is er behoefte aan ‘slimme’ fietsparkeeroplossingen. Lo Minck Mobility BV biedt slimme fietsgerelateerde oplossingen, waarmee beschikbare stallingsruimte effectiever kan worden gebruikt, fietsen compact en veilig kunnen worden geparkeerd en de ‘weesfietsen’-problematiek efficiënt en effectief kan worden aangepakt.

Hierin bieden wij een diversiteit aan oplossingen variërend van verticale fietsparkeren, fietsliften, fietsstallingsbeheersystemen tot aan elektronische fietskluizen.

Experts in innovatie

Wij bieden maatwerk, totaaloplossingen en innovatief vermogen voor verschillende technische problemen. Ons specialisme bevind zich bij

  • Fietsen parkeren
  • Industriële automatisering

Wij denken graag met u mee en zorgen er samen voor dat het beste resultaat behaald wordt. Heeft u een probleem, vraag of technische uitdaging op het gebied van Industriële Automatisering of Mobiliteit? Neem dan contact met ons op!