Bikerepair

Traditionele fietspompen zijn erg vandalismegevoelig
.
.
.

Fietsers verwachten naast een comfortabele stallingsplaats voor hun fiets ook aanvullende services, zoals een kwalitatief goede fietspomp en gereedschappen voor kleine reparaties

Het unieke, robuuste roterende pompmechanisme van BikeRepair garandeert een duurzaam gebruik en een langdurig hoogwaardige uitstraling
.

Bikerepair fietsreparatiepaal

  • Hoogwaardige roestvrijstalen fietsreparatie-zuil
  • Uniek roterend pompmechanisme
  • Voorzien van hufterproof fietspomp
  • Optioneel: wasstation

Bikerepair is een hoogwaardige roestvrijstalen fietsreparatie-paal welke is voorzien van een uniek, hufterproof en roterend pompmechanisme.
Met de robuuste bodemplaat (300x300mm) kan de Bikerepair fietsreparatie-zuil eenvoudig en solide op een betonnen vloer worden geplaatst. In geval van een instabiele ondergrond, bijvoorbeeld een grasveldje of stoeptegels, adviseren wij de Bikerepair fietsreparatiepaal te funderen op een betonvoet.

Door de roestvrijstalen uitvoering van de basiskolom, welke bovendien is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating (RAL9005 – zwart), is en blijft de Bikerepair fietsreparatiepaal een aantrekkelijk en functioneel servicepunt in de openbare ruimte, bedrijfsfietsenstalling, fietsenstallingen bij scholen, ziekenhuizen, et cetera.

Handvat Air

Het geïntegreerde roterende pompmechanisme maakt het Bikerepair fietsreparatiestation bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. De fietspomp is geschikt voor nagenoeg elk type fietsventiel (Dunlop, Schrader, Presta).

De roterende fietspomp is voorzien van een duurzame hydraulische pompslang. De manometer is tijdens het pompen goed zichtbaar.

Drukmeter
tools links BikeRepair

De fietsreparatiepaal Bikerepair, wordt standaard geleverd met 8 basisgereedschappen en een unieke roterende fietspomp. De basisgereedschappen zijn: een schroevendraaier, een kruisschroevendraaier, een Engelse sleutel 13/15, een inbussschroevendraaier 4mm en 5mm, 2 bandenlichters en een verstelbare moersleutel. Uitbreiding naar maximaal 12 gereedschappen is mogelijk.

Optioneel kan de Bikerepair fietsreparatie paal met een geïntegreerd wasstation worden geleverd, waarmee bijv. vuil, strooizout et cetera van de fiets kan worden verwijderd. Het Bikerepair fietsreparatiestation is daartoe uitgerust met een Grohe-pompsysteem en een hoogwaardige sproeislang. De sproeitijd kan klantspecifiek worden ingesteld. De fietsreparatie paal Bikerepair wordt met een koppeling geleverd, waaraan vanaf de onderzijde van de fietsreparatie paal een waterslang kan worden gekoppeld.

tools rechts BikeRepair
BikeRepair fietsenhouder met fiets

Optioneel kan de Bikerepair fietsreparatie paal worden uitgevoerd met een fietshouder voor eenvoudige reparatie aan de fiets.

Projecten

Ook bekijken

Bikerepair

Unieke Roterende Fietspomp met gereedschap/wasstation

Bikeair
Unieke Roterende Fietspomp