Bestel de VelowUp!® nu! : Voor fietsen tot 35kg, dus ook geschikt voor e-bikes en speed pedelecs!

VelowUp!® –  Verticaal fietsen parkeren, uniek fiets ophangsysteem

Product voordelen

Verticaal fietsen parkeren

Uw fiets eenvoudig verticaal stallen? Het kan met het unieke VelowUp!® fiets ophangsysteem! Hiermee zorgt u voor een ruimtebesparing van meer dan 40% ten opzichte van standaard horizontale fietsstalling systemen. Bij Lo Minck Systemen kunt u terecht voor uw eigen VelowUp!® systeem, zodat u ook thuis verticaal kunt fietsparkeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, of bij ons een VelowUp!® systeem bestellen? Neem dan contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte

Makkelijk in gebruik

De VelowUp!® is een uniek fietsparkeersysteem waarmee u eenvoudig verticaal kunt fietsparkeren. U hangt uw fiets met het voorwiel op door middel van het unieke fietslift mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er voor het verticaal fietsparkeren vrijwel geen enkele krachtinspanning nodig is. Zo kan het systeem door iedereen gebruikt worden. Zelfs kinderen vanaf circa 12 jaar kunnen op deze manier eenvoudig hun fiets verticaal stallen. Ook voor senioren is verticaal fietsparkeren met de VelowUp!® geen enkel probleem. Er is geen technische kennis of bijzondere handigheid nodig. Bovendien is het installeren van het systeem zeer eenvoudig.

Nagenoeg elk type fiets verticaal stallen

Het VelowUp!® fietslift mechanisme is geschikt voor het verticaal stallen van bijna alle fietstypes, zoals stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen et cetera. Doordat het voorwiel in een haak wordt opgehangen, en dus niet in een fietsklem wordt geplaatst, worden veelvoorkomende problemen voorkomen. Zo zorgen traditionele fietsklemmen bijvoorbeeld regelmatig voor een slag in het voorwiel, en passen brede banden (zoals die van mountainbikes) vaak niet in de klem. In de VelowUp!® hangt de fiets stabiel en kan de fiets niet omvallen. Bovendien is de VelowUp!® zeer geschikt voor het stallen van kwetsbare fietsen, zoals racefietsen. Door het unieke design van de VelowUp!® heeft u van al deze problemen dus geen last meer.

Gepatenteerd

De VelowUp!® is een technisch uniek fietslift product, waarvan de systematiek is gepatenteerd. Het unieke design van de VelowUp!® garandeert een hoogwaardige stallingsplaats voor uw fiets!

Bestel nu!

Verticaal fietsen parkeren – Openbare fietsenstallingen

Verticaal fietsen parkeren – Privé (schuur, garage)

Instructievideo VelowUp!® – verticaal fietsen parkeren

Vertical bicycle parking – Public shelters

Vertical bicycle parking – Private use

Vertical bicycle parking – Instructions

Vertikal Fahrräder parken – Public shelters

Vertikal Fahrräder parken – Privat

Vertikal Fahrräder parken – Instruktionen

Stationnement vertical – Parking public pour vélos

Stationnement vertical – Privé

Stationnement vertical – Instructions

Zeer geschikt voor kleine ruimtes

De VelowUp!® wordt regelmatig toegepast in (openbare) fietsenstallingen om de fiets verticaal te stallen. Echter, met de VelowUp!® wordt verticaal fietsparkeren bij u thuis ook mogelijk. Omdat het systeem zeer zwenkbaar is (ca. 180 graden), is het ook geschikt om toegepast te worden in kleine ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuren, garages en krappe bergingen. Het is mogelijk om de ‘lage’ VelowUp!® te monteren in ruimtes met een hoogte van minimaal 1,95 meter. Voor een ‘hoge’ VelowUp!® is een hoogte van minimaal 2,2 meter nodig. Wij raden aan om een onderlinge afstand te houden tussen de systemen van minimaal 60cm wanneer u ze op dezelfde hoogte hangt. Echter kunt u ze ook afwisselend hoog en laag ophangen. Dan kunt u de fietsen dichter op elkaar plaatsen, met een afstand van minimaal 35 cm en een hoogteverschil van minimaal 25 cm. Het VelowUp!® systeem is geschikt voor fietsen met een gewicht tot 35 kg. Daardoor is verticaal fietsparkeren ook mogelijk voor elektrische fietsen en speed pedelecs.

Eenvoudig te installeren, vele montagemogelijkheden

De VelowUp!® kan, met de meegeleverde montageplaten, rechtstreeks aan de muur worden gemonteerd. Iedere losse montageplaat hoeft slechts met een 3-tal schroeven aan de muur bevestigd te worden. Wilt u meerdere fietsen verticaal stallen met een VelowUp!® systeem? Dan kunt u ook gebruik maken van onze aluminium montageprofielen. Deze worden met speciale muurplaten aan de wand gemonteerd. Een van de grote voordelen van deze systemen is dat u de afstand tussen de fietsen altijd aan kunt passen, zonder dat u hiervoor extra gaten hoeft te boren. Met het Aluminium Profiel Systeem wordt het monteren van de VelowUp!®’s nog eenvoudiger!. Bovendien is verticaal fietsparkeren niet alleen mogelijk tegen muren. Er kan ook worden gekozen voor een hoogwaardig modulair aluminium profielsysteem. Hiermee kan de VelowUp!® ook in ruimtes met complexere wanden, wanden zonder draagkracht of in ruimtes zonder muren worden gemonteerd.

Onderhoudsarm systeem

De VelowUp!® heeft een zeer ingenieuze, gepatenteerde systematiek. Hierdoor is er nauwelijks sprake van bewegende delen, wat betekent dat het ook zeer onderhoudsarm is. U kunt uw fiets dus elke dag verticaal stallen, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met het onderhoud aan het mechanisme! De systematiek van dit unieke fietslift product is gepatenteerd.

Hoe werkt de VelowUp!®

Verticaal fietsparkeren met de VelowUp!®

Maar hoe werkt het verticaal fietsparkeren met de VelowUp!® eigenlijk precies? U plaatst het voorwiel in de haak, houdt met beide handen het stuur vast, doet een stap achteruit en trekt de fiets vervolgens naar achteren. Zo wordt de VelowUp!® geactiveerd, en wordt de fiets opgetild. Begeleid uw fiets aan het stuur totdat het achterwiel in de wielgoot en het voorwiel in de voorwielvang zijn geplaatst. Nu kunt u de fiets loslaten en op slot zetten. Indien u uw fiets op slot zet met een kettingslot, kunt u gebruik maken van de aanbindbeugel. Zo makkelijk is het verticaal fietsparkeren met de VelowUp!®!

Smart Bicycle Parking

  • Verticaal fietsparkeren
  • Compact stallen (40% ruimtebesparing)
  • Zeer geschikt voor kleine ruimtes
  • Minimaal vereiste hoogte: 1,95m
  • Geschikt voor bijna alle fietstypes
  • Eenvoudig te installeren
  • Onderhoudsarm

VelowUp

Het uitnemen van de fiets

Niet alleen is het met de VelowUp!® heel eenvoudig om uw fiets verticaal te stallen, ook het uitnemen van de fiets is zeer makkelijk. Verwijder uw fiets van het slot of verwijder het kettingslot. Pak de fiets met één hand aan het zadel en met één hand aan het stuur. Houd het voorwiel met enige druk tegen de haak, doe een stap achteruit, en trek de fiets tegelijkertijd naar u toe. Hierdoor beweegt de hefarm gecontroleerd naar beneden. Zodra de fiets op de grond staat, haalt u het voorwiel van de haak. U laat de hefarm in de lage positie staan, zodat de VelowUp!® in de juiste beginpositie staat voor de volgende gebruiker, of wanneer u het systeem zelf weer wilt gebruiken voor verticaal fietsparkeren.

Bestel uw VelowUp!® bij Lo Minck Systemen!

Wilt u meer informatie ontvangen over de VelowUp!®, of een VelowUp!® bestellen, zodat ook u uw fiets voortaan ook verticaal kunt stallen? Neem dan contact op met Lo Minck Systemen! Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0252-420384 of via de mail door een bericht te sturen naar sales@lo-minck.nl. Het VelowUp!® systeem maakt eenvoudig verticaal fietsparkeren mogelijk!

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Geschikt voor nagenoeg alle fietsentypen!

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – 180° draaibaar

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Ruimtebesparend!

VelowUpOude situatie: Nauwelijks manoeuvreerruimte

VelowUpVerticaal fietsparkeren met VelowUp!® Méér manoeuvreerruimte & méér stallingsplaatsen

velowup-lange-wand
Oude situatie: capaciteit lange wand: 40 fietsen

Nieuwe situatie
Verticaal fietsparkeren mét VelowUp!®: Stallingscapaciteit: 96 fietsen (meer dan verdubbeld!!)

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Dé fietsparkeeroplossing voor lage ruimtes, zoals autoparkeergarages!

autoparkeergarages
Voorheen 9 autoparkeerplaatsen, nu 129 fietsparkeerplaatsen

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Montage aan complexe wanden of middenruimtes is geen probleem!

Lominck
Voor complexe wanden, zoals hekwerken, is een speciaal rek met vloerschoren ontwikkeld

LoMinck
Voor complexe wanden, zoals hekwerken of gipswanden, kan tevens een rek met vloer/plafond-fixatie worden gebruikt

Velowup
Maatwerkoplossingen voor complexe wanden

closevelowup
Verticaal fietsparkeren

Delft
Voor de inrichting van middenruimtes wordt gebruik gemaakt voor rekken met vloerschoren

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Perfect voor in kleine ruimtes, zoals bergingen, schuurtjes en garages!

Lominck

Verticaal fietsparkeren

velowup-prive2
Verticaal fietsparkeren

velowup-prive1Verticaal fietsparkeren

VelowUp thuis

Verticaal fietsparkeren

staandevelowupfinal

Verticaal fietsparkeren

VelowUp!® (verticaal fietsparkeren) – Optimale benutting van beschikbare ruimte, creëert extra stallingscapaciteit door het unieke fietslift mechanisme!

lominck

lominck lominck

Vaak blijkt dat een combinatie van VelowUp!® en etagerekken leidt tot de maximale stallingscapaciteit én het grootste gebruikersgemak!

Bestel de VelowUp!® nu!