Veiliger opladen fietsbatterijen

Laadlockers

 

De laadlocker is een beter alternatief voor het opladen van fietsbatterijen met wandcontactdozen.

Onze ervaring is dat deze wandcontactdozen relatief veel onderhoud vereisen, de uitbreiding van het aantal oplaadpunten lastig/duur is en het gebruik relatief beperkt (immers, de fietseigenarengebruiken hun eigen oplaadkabels; diefstalgevoelig).

Het voordeel van de laadlocker is dat de fietsbatterijen veilig liggen opgeborgen, de capaciteit eenvoudig kan worden uitgebreid en dat e-bikes overal in een stalling kunnen worden gestald, en niet uitsluitend in de buurt van wandcontactdozen. Een ander voordeel is dat – naast de fietsbatterij- eventueel tegelijkertijd ook andere spullen in de laadlockers kunnen worden opgeborgen, zoals fietshelmen.

In tegenstelling tot wandcontactdozen biedt de laadlocker ook een betere bescherming tegen het toenemende probleem van spontaan ontbrandende fietsbatterijen. Immers, een eventuele brand wordt beter geïsoleerd.

Plaatsing van een rookmelder in de directe nabijheid van de laadlocker zorgt er bovendien voor dat eventuele branden in een vroeg stadium worden gesignaleerd.

Veiliger fietsbatterijen opladen met de laadlocker van Lo Minck Systemen.

 

 

Veiliger uw fietsbatterij(en) opladen?

Neem dan direct contact op of kijk voor meer informatie op www.fietsaccuopladen.nl

 

Direct contact!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

 

 

 

 

Laadlocker fotoalbum