VelowUp!® fiets- ophang systeem

Verticaal fietsen parkeren

Uw fiets eenvoudig verticaal stallen? Het kan met het unieke VelowUp!® fiets ophangsysteem! Hiermee zorgt u voor een ruimtebesparing van meer dan 40% ten opzichte van standaard horizontale fietsstalling systemen.

  • Verticaal fietsparkeren
  • Compact stallen (40% ruimtebesparing)
  • Zeer geschikt voor kleine ruimtes
  • Minimaal vereiste hoogte: 1,95m
  • Geschikt voor bijna alle fietstypes
  • Eenvoudig te installeren
  • Onderhoudsarm

Nagenoeg elk type fiets verticaal stallen

Het VelowUp!® fietslift mechanisme is geschikt voor het verticaal stallen van bijna alle fietstypes, zoals stadsfietsen, e-bikes (ook speed pedelecs), mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen et cetera.

Eenvoudig te installeren, vele montagemogelijkheden

De VelowUp!® kan, met de meegeleverde montageplaten, rechtstreeks aan de muur worden gemonteerd. Iedere losse montageplaat hoeft slechts met een 3-tal schroeven aan de muur bevestigd te worden. Wilt u meerdere fietsen verticaal stallen met een VelowUp!® systeem? Dan kunt u ook gebruik maken van ons aluminium montageprofiel.

Verticaal Fietsparkeren VelowUp Fietslift Montage

Zeer geschikt voor kleine ruimtes

De VelowUp! wordt niet alleen regelmatig toegepast in openbare fietsenstallingen of bedrijfsfietsenstallingen, maar wordt ook veel bij mensen thuis gebruikt. Het verticaal, en dus compact, fietsparkeren is door de eenvoudig te plaatsen VelowUp! ook bij u thuis mogelijk. Het systeem is zwenkbaar (ca. 180 graden), waardoor het ook geschikt is om toegepast te worden in kleine ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuren, garages en krappe bergingen.

Gepatenteerd

De VelowUp!® is een technisch uniek fietslift product, waarvan de systematiek is gepatenteerd. Het unieke design van de VelowUp!® biedt uw fiets een hoogwaardige stalingsplaats

Onderhoudsarm

De VelowUp!® heeft een zeer ingenieuze, gepatenteerde fietslift systematiek. Hierdoor is er nauwelijks sprake van bewegende delen, wat betekent dat het systeem zeer onderhoudsarm is.

VelowUp!® – Geschikt voor nagenoeg alle fietstypes!


Instructievideo VelowUp!® - verticaal fietsen parkeren

Vertical bicycle parking - Instructions

Vertikal Fahrräder parken - Instruktionen

Stationnement vertical - Instructions

Bestel uw VelowUp!® bij Lo Minck!

Wilt u meer informatie ontvangen over de VelowUp!®, of een VelowUp!® bestellen,  neem dan contact op met Lo Minck! Dat kan door hier op de site het bestelformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)252 420384 of via de mail door een bericht te sturen naar sales@lo-minck.nl. Het VelowUp!® systeem maakt eenvoudig verticaal fietsparkeren mogelijk!