Transportband

Automatisering van hoog niveau

Bent u als onderneming op zoek naar een bedrijf om uw productieproces te automatiseren? Neem dan contact op met Lo Minck. Wij kunnen verschillende automatiseringsproducten leveren zoals een transportband die volledig op het productieproces van uw bedrijf kan worden afgestemd. Wij kunnen de procesautomatisering geheel voor u begeleiden en installeren inclusief eventueel robotica. Wij kunnen een transportband tevens combineren met een product gripper systeem. Een betere technische engineering kunt u bijna niet krijgen wanneer u ons de lopende band in voor uw productielijn laat installeren. Met een transportband van ons inclusief alle opties bent u er zeker van dat u een bedrijfsproces op de werkvloer krijgt die maximaal is uitgedacht en die een minimum aan arbeidskosten zal kosten.

Een ervaren bedrijf in automatiseren

Lo Minck is een zeer ervaren bedrijf in het automatiseren van productie processen. Wij hebben al menig bedrijf voorzien van een transportband die geheel was afgestemd op het productieproces van het bedrijf.

Wij kunnen vele extra machines leveren die wij ook kunnen automatiseren zoals een vulmachine of een accumulator. Met onze technische engineering bent u er zeker van dat u een stukje techniek geleverd krijgt die het productieproces van uw bedrijf alleen maar nog meer efficiënt zal laten verlopen. Laat ons de bedrijfsprocessen doorlichten voor een optimaal resultaat voor een automatische workflow.

Transportband

Transportband

Allround oplossingen voor automatische systemen

Wij zijn de ideale partner wanneer het gaat om bedrijfsprocessen die automatisch aangestuurd moeten worden. Wij kunnen een productielijn, een vulmachine en een accumulator volledig automatisch laten lopen en er met machinebesturingen voor zorgen dat alles perfect zal verlopen.

Wij kunnen machinebesturingen volledig aanpassen aan de wensen van het bedrijf en wij kunnen met robotica een volledige procesautomatisering realiseren op een transportband. Wanneer wij het proces ter hand nemen van een transportband dan kunt u er zeker van zijn dat niets aan het toeval zal worden overgelaten en dat de systemen goed uitgedacht zijn.

Neem contact op een voor vrijblijvende afspraak

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn die wij allemaal aanbieden voor een transportband? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een bezoek. Wij kunnen u tijdens een bezoek uitleggen wat er allemaal mogelijk is en hoe wij de automatisering van een transportband geheel kunnen afstemmen het het productieproces van uw bedrijf. Wij kunnen tevens een visualisatie automatisering toepassen op een product gripper die de producten door middel van visualisatie van de lopende band afhaalt.