PARKINGRASS – natuurlijk fietsparkeren!

PARKINGRASS® is dé nieuwe manier van natuurlijk fietsparkeren. Het is duurzaam, fris, innovatief, multifunctioneel, veilig en… Groen! Dit kunstzinnige object in de openbare ruimte is zowel een functioneel fietsenrek als een zit- en speelelement.

PARKINGRASS® biedt oneindig veel mogelijkheden. De twee modellen zijn zo ontworpen, dat ze in verschillende combinaties een echt natuurlijke uitstraling krijgen. Want in de natuur is ook geen grasspriet hetzelfde! Er valt dus eindeloos te variëren en combineren, want de modellen zijn los van elkaar te plaatsen in iedere mogelijke richting.

Geschikte locaties voor deze natuurlijke en unieke vorm van fietsparkeren zijn zeer veelzijdig.
Van toepassingen in verharde stedelijke gebieden die wat kleur en uitstraling kunnen gebruiken tot in parken en bossen, waar het rek -met een knipoog- de natuur nabootst. Zeker bij scholen, parken, OV-haltes, kinderopvangcentra, ziekenhuizen, bossen, buurthuizen, (sport)clubs en in dorpskernen zullen deze rekken de omgeving wat opleuken!

De PARKINGRASS®-modellen zijn zodanig ontwikkeld dat de fietsen stabiel kunnen worden gestald en eenvoudig en gebruiksvriendelijk kunnen worden aangebonden.

PARKINGRASS® is een gezamenlijk concept van Studio Placemat, Metec Specialiteiten BV en Lo Minck Mobility BV.