oud Indus riële automatis ering

Een partner voor automatisering in de industrie

Bent u als industrie bedrijf aan het overwegen om uw productie proces te automatiseren en te optimaliseren? Informeer dan bij Lo Minck voor de mogelijkheden. Wij zijn specialisten op het gebied van industriële automatisering en kunnen diverse mogelijkheden aanbieden om uw automatisering geheel op uw bedrijf af te stemmen. Wij kunnen uw productielijn voorzien van een lopende band, wij kunnen procesautomatisering leveren en wij kunnen machinebesturingen verzorgen om het proces binnen uw bedrijf zoveel mogelijk te optimaliseren.

Een expert in technische engineering

Lo Minck is een expert in industriële automatisering van bedrijven en bedrijfsprocessen. Wij zijn een innovatief bedrijf dat zeer bekend is in vele industriële bedrijfstakken wat ons tot een zeer geschikte partner maakt voor de automatisering van uw bedrijfsproces. Wij kunnen procesautomatisering geheel afstemmen op de behoeften van een bedrijf en ervoor zorgen dat de productielijn zo optimaal als mogelijk zal werken nadat wij het gehele proces verwerkt hebben in een werkbaar systeem.

Van alle markten thuis in automatiseren

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat even industriële automatisering erbij doet. Het is ons vak om technische engineering te verzorgen voor bedrijven. Wij kunnen ook software leveren die in staat is om uw bedrijfsproces te visualiseren. Met een visualisatie van uw productie proces heeft u een veel beter overzicht. Wij zijn constant bezig om vernieuwingen aan te brengen in onze producten en processen en proberen telkens weer om een nog hoger level te bereiken van onze producten.

Industriële automatisering

Meerdere hardware producten beschikbaar

Naast oplossingen die bestaan uit software hebben wij ook hardware producten beschikbaar voor u. Wij leveren robotica en accumulator producten en industriële machinebesturingen die wij geheel op maat kunnen afleveren. Wij hebben ook een vulmachine ontwikkeld die veel in de voedsel industrie wordt gebruikt. Verder hebben wij voor verschillende industriële bedrijfstakken een lopende band beschikbaar. Wij leveren tevens een product gripper die met visualisatie software bestuurd kan worden.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een bedrijf dat een volledige industriële automatisering kan leveren en de installatie ervan begeleiden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van automatisering. Wij leggen u tijdens een geheel vrijblijvend gesprek graag uit wat wij allemaal kunnen. Laat ons uw industriële proces automatiseren met robotica of andere middelen zoals een product gripper, een vulmachine of een accumulator en ervaar hoe goed wij zijn in het verzorgen van deze automatische processen.