Makelaarsbord

Een makelaarsbord dat staat als een huis

Heeft u er als makelaar ook zo vaak last van dat uw borden maar al te vaak omwaaien of door vandalen worden vernield? Dan is het makelaarsbord van Lo Minck de oplossing. Met het Anchorman® makerlaarsbord bent u er zeker van dat het bord staat als een huis en dat her vrijwel onmogelijk zal zijn voor vandalen om het bord te vernielen. Wij bieden een grondverankering voor de palen en de palen apart aan maar u kunt uiteraard ook het volledige systeem laten plaatsen. Lees verder hoe ons makelaarsbord in elkaar zit of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Met een makelaarspaal van ons bent u verzekerd van een verkooppaal voor makelaars dat staat als een huis.

Een inventief ingenieur bureau

Lo Minck is een ingenieursbureau dat vooral werkt aan simpele innovatie die het nut in het dagelijks leven kan bewijzen. Wij zijn een recht toe recht aan bedrijf met een no-nonsense benadering en werken continue aan nieuwe oplossingen.

Met ons makelaarsbord hebben wij een bijzonder product in de aanbieding die erg nuttig is. De grondverankering die wij voor dit makelaarsbord gebruiken is uniek en eenvoudig te plaatsen. Naast de verkooppaal voor makelaars bieden wij ook een speciale in hoogte verstelbare tafel aan.

Makelaarsbord

Waarom zijn onze makelaarsborden zo goed

Ons makelaarsbord is vooral erg nuttig omdat we een speciale manier hebben ontwikkeld om de makelaarspaal zo stevig mogelijk in de grond te krijgen. We doen door de paal in de grond te draaien en tegelijkertijd de bodemstructuur samen te persen. Op deze manier krijgt u een makelaarsbord dat staat als een huis.

Een bruikbare innovatie van ons

Wij hebben een aantal zeer bruikbare innovaties in de aanbieding die hun nut al meer dan genoeg bewezen hebben. Wat dacht u van een Amsterdammertje dat een flexibele verankering heeft zodat er geen schade ontstaat aan een auto bij een simpele tik tegen met Amsterdammertje? Wij bieden tevens een in hoogte verstelbare tafel aan met speciale features.

Informeer naar onze makelaarspalen

Heeft u interesse? Informeer dan bij ons ingenieursbureau naar onze palen. Wij garanderen u dat de palen zo vast als een huis staan en dat de palen ook weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden met de juiste gereedschappen van ons. Wij plaatsen het makelaarsbord voor u kunt zelf de borden verwisselen met een andere boodschap wanneer u dat wilt.