Industriële automatisering

Kostenefficiency, innovatiekracht en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap. Om aan deze voorwaarden te voldoen, en concurrentieel voordeel zo effectief mogelijk te benutten, is een state-of-the-art productie-omgeving noodzakelijk. Lo Minck Systemen BV biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige, onderscheidende en unieke productie-omgeving; van engineering, ontwikkeling, installatie tot beheer.

Voor productiebedrijven bieden wij maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, vulmachines, procesautomatisering, accumulators, interne transportsystemen, lopende banden, pick-and-place oplossingen, slimme technische productiviteitsverhogende systemen en volledige automatisering van productie-omgevingen.

Veelzijdig in technologie

Lo Minck Systemen heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck Systemen werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bedienen wij onze opdrachtgevers vanuit één locatie en bieden wij totaaloplossingen.

Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud. Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera. Met onze jarenlange ervaring en veelzijdige technologische kennis zijn wij actief in verschillende markten, zoals de verpakkingsindustrie, de voedingsindustrie en de automotive.

Stepbox Assembly Robot

Demonstratie-video

Multi-functionele robot voor het
samenstellen van stepboxen.

Triple P


Demonstratie-video
Productie-automatisering. waarbij tubes op basis van vision-technologie nauwkeurig in zakken vloeistof worden gepositioneerd. De zakken worden vervolgens met grippers opgepakt en verpakt.

Palletiser


Palletiser

Volautomatisch en stabiel palletiseren
Unieke zijdelings benadering
Stapelhoogte: maximaal 2,5m
Automatische gripsheet toevoer
Capaciteit: maximaal 12 slagen per minuut
Optische controle

Klik hier voor meer informatie >>

High Speed Filler


Demonstratie-video
Hoge snelheid doseerunit t.b.v. spuitbussen, vulsnelheid: 30.000 eenheden per uur.

Pick & Place Gripper


Demonstratie-video
Verpakkingsrobot t.b.v. het inpakken van aerosol-cans. Afhankelijk van het type worden deze cans met vacuüm of met vingers opgepakt.

Bundelen & Palletizeren


Demonstratie-video
Verpakkingslijn voor  het formeren, palletiseren en bundelen van steenwolmatten (in diverse configuraties).

Gevarieerde en hoogwaardige klantenportfolio

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio bestaat o.a. uit Philips, Cargill, Johnson, Alutech, Den Braven Benelux, de Nederlandse Spoorwegen, Prorail, Heijmans, Van Walraven, BallastNedam, BAM, Van Wijnen, het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam en een groot aantal steden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering of innovatieve maatwerkoplossingen. Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.