Voedingsindustrie

Technisch partner op het gebied van automatisering in de voedingsindustrie/food industry

Kostenefficiency, innovatiekracht en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap. Om aan deze voorwaarden te voldoen, en het concurrentieel voordeel zo effectief mogelijk te benutten, is een state-of-the-art productie-omgeving noodzakelijk. Lo Minck BV biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige productie-omgeving; van engineering, installatie tot beheer. Voor productiebedrijven, o.a. in de voedingsindustrie/food industry, bieden wij maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, vulmachines, procesautomatisering, accumulators, interne transportsystemen, lopende banden, geavanceerde verpakkingsmachines, pick-and-place, slimme technische productiviteitsverhogende systemen en volledige automatisering van productie-omgevingen.

Veelzijdig in de voedingsindustrie/food industry

Lo Minck heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bedienen wij onze opdrachtgevers turnkey en bieden wij totaaloplossingen voor de voedingsindustrie/food industry. Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud. Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera.

Veel waardering van onze partners

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze partners, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio in de voedingsindustrie/food industry bestaat o.a. uit Friesland Campina, Steenland, Cargill, Go-Tan, Uniekaas, Kitch on a Mission etc. Wij bieden oplossingen voor een groot scala aan markten. Naast de voedingsindustrie o.a. ook in de automotive en de verpakkingsindustrie.

Contact

Is uw bedrijf actief in de voedingsindustrie en bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering of maatwerkoplossingen.

Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.

Triple P


Demonstratie-video
Positioneren, Pakken en Plaatsen

Productie-automatisering waarbij tubes op basis van vision-technologie nauwkeurig in zakken vloeistof worden gepositioneerd. De zakken worden vervolgens met grippers opgepakt en verpakt.