Fietsenstalling kopen

Een fietsenstalling die ruimte zal besparen

Bent u als bedrijf van plan om een compact systeem te kopen om de fietsen van uw werknemers of medewerkers in te stallen? Neem dan contact op met Lo Minck. Bij ons kunt u een fietsenstalling kopen waar u 40% ruimte mee zal besparen. Een fietsenstalling kopen bij ons garandeert een oplossing die bijzonder innovatief is waarbij u maximaal ruimte zal besparen en waarbij uw medewerkers er zeker van zullen zijn dat hun fiets niet beschadigd zal raken. Lees verder wat de mogelijkheden zijn met onze systemen voor verticaal fietsparkeren of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een leverancier voor de beste fietsen stalling

Lo Minck is niet zomaar een bedrijf dat even een fietsenstalling komt installeren bij een bedrijf of een instelling. Wij hebben bijvoorbeeld een fietsaanleunbeugel ontwikkeld die 40% ruimte kan besparen. Een fietsenstalling kopen bij ons betekent dat ook dat u de zekerheid heeft dat aan alles is gedacht. Wij leveren dus niet zomaar even een fietsaanleunhek waar toevallig ook fietsen in gehangen kunnen worden. Wij maken echt werk van zo’n fietsaanleunhek en verhogen de functionaliteit daar waar dat ook mogelijk is.

Fietsenstalling kopen

Wij denken aan alle details voor het stallen

Wanneer wij een systeem ontwikkelen om fietsten mee te stallen dan doen we dat niet zomaar even. Wij denken zorgvuldig na over een fietsenstalling en zorgen ervoor dat de ruimte zo goed mogelijk benut zal worden. U kunt bij ons ook een fietsaanleunbeugel kopen dat speciaal bestemd is voor verticaal fietsparkeren. Dit fietsaanleunhek neemt ontzettend weinig ruimte in beslag en zijn door ons doorontwikkeld tot een volledig werkend systeem waar men ontzettend veel voordeel van heeft.

Fietsenstalling kopen met een breed aanbod

Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden wanneer u een systeem wilt kopen om fietsen te stallen. U kunt er bij ons ook voor kiezen om de fietsen in een fietsensteun te plaatsen. Deze fietsensteun hebben wij speciaal ontwikkeld om de fietsen zo effectief mogelijk in een klem te plaatsen. Informeer bij ons naar de werking van deze fietsaanleunbeugel of maak een afspraak voor en demonstratie.

Informeer verder

Wilt u meer weten van onze systemen en wilt u een fietsenstalling kopen met fietsaanleunhek? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen u de voordelen van ons systeem voor verticaal fietsparkeren laten demonstreren en tevens laten zien hoe onze fietsensteun gebruikt kan worden in een moderne fietsenstalling.