Fietsenrekken

VelowUp!® – ruimtebesparende fietsrekken

Bent u op zoek naar een fietsrek of fietsstallingsoplossing, waarmee u de bestaande fietsparkeercapaciteit kunt optimaliseren, beschikbare ruimtes efficiënter kunt inrichten en daarmee het aantal fietsparkeerplaatsen kunt vergroten? Of bent u op zoek naar een fietsenrek, waarmee u ook kleine ruimtes effectief kunt inrichten voor het stallen van fietsen? Neem dan contact op met Lo Minck! Met ons VelowUp!®-systeem stalt u uw fiets compact, veilig en gebruikersvriendelijk! De VelowUp!® is niet alleen een zeer functioneel en efficiënt fietsstallingssysteem voor grootschalige fietsstallingen, maar met name ook voor krappe, lage en complexe ruimtes. VelowUp!® is bovendien het meeste geschikte fietsenrek voor een toenemende trend, waarbij autoparkeerplaatsen worden opgeofferd voor fietsparkeerplaatsen. Met de VelowUp!® stalt u uw fiets niet alleen heel compact, maar ook nagenoeg zonder enige krachtinspanning. Kortom, de VelowUp!® is geschikt voor jong en oud!

fietsenrekken

Velowup, slimme fietsenrekken

Velowup, ruimtebesparende fietsrekken

Voordelen van onze VelowUp!® fietsenrekken

  • > 40% ruimtebesparing
  • Onderhoudsarm fietsenrek
  • Zwenkbaar
  • Zeer geschikt voor toepassing in kleine ruimtes
  • Toepasbaar in ruimtes met een hoogte vanaf 1,95m
  • Geschikt voor nagenoeg alle fietstypen, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, mountain bikes, racefietsen
  • Veilig
  • Geschikt voor jong en oud!

Innovatieve fietsenrekken en fietsstallingssystemen

Naast de VelowUp!® levert Lo Minck ook enkele andere innovatieve fietsgerelateerde productconcepten, zoals VeloMinck® (automatische fietsenstallingen), VelowSpace® (automatische fietsencarrousel), VeloComfort® (fietstransportsysteem voor steile trappen en hellingen), AccessPro® (toegangssysteem voor fietsenstallingen), een off-grid zonne-oplaadstation voor e-bikes, et cetera.

Contact

Wilt u meer weten over onze fietsenrekken, (automatische) fietsparkeersystemen, fietsenstallingen, innovatieve productconcepten, maatwerkoplossingen of fietsen parkeren? Bezoek dan de productpagina’s op onze website of neem direct contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende producten en denken graag met u mee over de voor u meest optimale oplossing.