VelowUp! Slide

VelowUp! Slide

  • Verticaal parkeren
  • Zijdelings verrijdbaar
  • Maximaal ruimte gebruik
  • Geen hakende sturen

VelowUp! Slide is een fietsparkeersysteem waar VelowUp!s op een rails zijn gemonteerd.

De Bikeair fietspomp is voorzien van een duurzame hydraulische pompslang, welke middels een tweetal slanghouders aan de zijkant van de basiskolom, solide wordt geklemd. De kans op een situatie waarin de pompslang op de grond ligt waardoor het ventiel vervuilt en de slang kwetsbaar is voor beschadiging is derhalve nihil.

Handvat Air

Het roterende pompmechanisme maakt Bikeair bij uitstek geschikt voor toepassing in de openbare ruimte. De 12mm dikke roterende hendel is op een slimme manier in de fietspomp geïntegreerd en daarmee zeer robuust en nauwelijks te vernielen. De Bikeair fietspomp is geschikt voor nagenoeg elk type fietsventiel (Dunlop, Schrader, Presta). Door de roestvrijstalen uitvoering van de basiskolom, welke bovendien is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating (RAL9005 – zwart), is en blijft Bikeair een aantrekkelijke en functionele verschijning in de openbare ruimte. De fietspomp kan natuurlijk – als extra service voor haar personeel, leerlingen, bezoekers, bewoners et etera – ook heel goed worden toegepast in fietsenstallingen bij bedrijven, scholen, ziekenhuizen, Verenigingen van Eigenaren en andere instanties.

Met de robuuste bodemplaat (300x200mm) kan de Bikeair fietspomp eenvoudig en solide op betonnen vloeren worden geplaatst. In geval van een instabiele ondergrond, bijvoorbeeld een grasveldje of stoeptegels, adviseren wij de Bikeair te funderen op een betonvoet.

De geïntegreerde manometer is tijdens het pompen goed zichtbaar op het diagonale bovenpaneel.

Drukmeter

Projecten

Ook bekijken

Bikeair
Unieke Roterende Fietspomp

Bikerepair

Unieke Roterende Fietspomp met gereedschap/wasstation