Bestelprocedure & Leveringsvoorwaarden VelowUp!®

Deze voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op de VelowUp!®, niet op onze andere producten

Verzendkosten

De verzendkosten worden separaat doorbelast en bedragen in Nederland € 15,00 inclusief BTW per pakket (1 Pakket bevat maximaal 2 VelowUp!®). Voor afleveradressen buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van de bestemming en is er een kans dat uw pakket in het bestemmingsland wordt belast met BTW en/of invoerrechten. Deze kosten komen voor uw eigen rekening.

Ontvangstbevestiging

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail en een factuur op het e-mailadres waarmee u de bestelling heeft verstuurd.

Betaling

Na ontvangst van de factuur maakt u het totale factuurbedrag, inclusief verzendkosten en BTW, over naar het op de factuur genoemde rekeningnummer. Overboeking met het factuurnummer als referentie.

Levering

Bestellingen worden, mits het afleveradres zich in Nederland bevindt en de voorraad toereikend is, binnen 5 werkdagen na betalingsontvangst, op basis van een van tevoren afgestemde afleverdag/aflevertijd op het opgegeven afleveradres, afgeleverd. Indien uw bestelling op het opgegeven afleveradres niet in ontvangst kan worden genomen, zal de bestelling op een later tijdstip nogmaals worden aangeboden. Indien de bestelling dan wederom niet in ontvangst kan worden genomen, dan zal uw bestelling in een nader te noemen depot worden opgeslagen, alwaar u het pakket op een voor u geschikt moment zelf kunt ophalen.

Totstandkoming koopovereenkomst & Leveringsvoorwaarden

Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van uw betaling. Middels de betaling geeft u aan akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden. Op alle door Lo Minck geleverde diensten en of leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van de Metaalunie van toepassing.

Klantenservice

Voor meer informatie, bel onze klantenservice +31 (0)252 420384 of mail sales@lo-minck.nl