Automotive

Technisch partner op het gebied van automatisering in de automotive

Kostenefficiency, innovatiekracht en onderscheidend vermogen zijn essentiële voorwaarden voor succesvol ondernemerschap. Om aan deze voorwaarden te voldoen, en het concurrentieel voordeel zo effectief mogelijk te benutten, is een state-of-the-art productie-omgeving noodzakelijk. Lo Minck BV biedt haar partners alle ingrediënten voor een hoogwaardige productie-omgeving; van engineering, installatie tot beheer. Voor productiebedrijven, o.a. in de automotive, bieden wij maatwerkoplossingen bijv. op het gebied van machinebouw, procesautomatisering, accumulators, interne transportsystemen, lopende banden, pick-and-place oplossingen, slimme technische productiviteitsverhogende systemen en volledige automatisering van productie-omgevingen.

Veelzijdig in de automotive industry

Lo Minck heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van productieprocessen en productiesystemen. Wij leveren technische oplossingen waarmee structureel aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Lo Minck werkt nauw samen met haar partners Ubink Machinebesturingen en WBT Besturingstechniek. Met deze partners bedienen wij onze opdrachtgevers turnkey en bieden wij totaaloplossingen voor de automotive industry. Wij verzorgen voor u het gehele traject; van engineering tot realisatie en onderhoud.

Gezamenlijk hebben wij alle technische competenties in huis, zoals jarenlange en hoogwaardige kennis van pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde, robotica, elektronica, besturingstechnologie, vision technologie et cetera.

Veel waardering van onze partners

Onze totaalbenadering wordt zeer gewaardeerd door onze partners, variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector. Het klantenportfolio in de automotive bestaat o.a. uit SAG Alutech, VDL, het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam, RET, Syntus etc. Wij bieden oplossingen voor een groot scala aan markten. Naast de automotive industry o.a. ook in de verpakkingsindustrie en de voedingsindustrie/food industry.

automotive

Contact

Is uw bedrijf actief in de automotive industry en bent u op zoek naar een professionele partner voor productie automatisering of maatwerkoplossingen. Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag over de onze technische competenties, onze projectportfolio en denken graag met u mee over de voor u meest optimale maatwerkoplossing.

Stepbox Assembly Robot


Demonstratie-video

Multi-functionele robot voor het samenstellen van stepboxen.