Automatische fietsenstalling

Geavanceerde fietsenstallingen

Overweegt u als bedrijf of instelling om echt werk te maken van uw fietsenstallingen of fietsparkeerproblematiek? Neem dan contact op met Lo Minck voor een geheel automatische fietsenstalling! Wij leveren diverse fietsparkeersystemen, waarbij de fietsen geheel automatisch worden geparkeerd. Onze automatische systemen staan garant voor een hoogwaardige oplossing én het veilig stallen van fietsen. Lees verder over onze innovatieve automatische fietsparkeersystemen, zoals VelowSpace en VeloMinck of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

VeloMinck

Lo Minck is al jarenlang actief en succesvol op het gebied van het ontwikkelen van slimme fietsgerelateerde oplossingen, zoals automatische fietsenstallingen, fietstransportsystemen en fietsstallingen, waarmee fietsen compact kunnen worden gestald. Onze oplossingen blinken uit in hun eenvoud en hoogwaardige kwaliteit. Zo is Lo Minck o.a. leverancier van ‘s werelds eerste automatische fietsenstalling, namelijk de VeloMinck in Amsterdam. Deze automatische fietsenstalling, waar de fietsen volautomatisch ondergronds worden gestald, is een groot succes! Er is al jarenlang sprake van een wachtlijst. Een vergelijkbare VeloMinck automatische fietsenstalling is in Münster, Duitsland gerealiseerd.

 

VelowSpace

De VelowSpace is een automatische fietsenstalling, welke is gebaseerd op het carrousel-principe en biedt plaats aan 24 fietsen. De VelowSpace wordt o.a. door de Nederlandse Spoorwegen gebruikt voor de automatische inname en uitgifte van OV-fietsen. De VelowSpace kan ook worden gebruikt van het stallen van uw eigen fiets en biedt een compacte, veilige en functionele manier van fietsparkeren. De ideale oplossing voor het veilig stallen van uw dure e-bike, mountain bike of racefiets!