English Nederlands

Lo Minck Systemen B.V.

Lo Minck Systemen is een uniek technisch ingenieursbureau dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve productoplossingen op het gebied van fietsparkeren en industriële automatisering.

We zijn een no-nonsense bedrijf
en bieden technisch maatwerk voor ieder specifiek probleem. Deze dienstverlening wordt bijzonder gewaardeerd door onze partners variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf tot de publieke sector.
Contactgegevens

  • Innovatieve fietsparkeersystemen
  • Innovatie is onze kracht
  • Slimme productoplossingen
1 2 3

Actueel

Nieuw!!

VeloComfort®Enschede. Op 19 september 2014  wordt het VeloComfort®-systeem in Enschede feestelijk geopend(Willem Wilminkplein). De trap in Enschede (hellingshoek: ca. 23 graden) bestaat uit 3 hellingen en 2 bordessen.

VeloComfort®Amsterdam Op 22 april jl. is het eerste VeloComfort®-systeem feestelijk geopend in Amsterdam. De Paradiso-stalling heeft de wereldwijde primeur met dit unieke, gepatenteerde fiets-transportsysteem van Lo Minck Systemen. VeloComfort® is een kwalitatief hoogwaardig transportsysteem dat een veelvoorkomend probleem voor fietsers oplost: te steile hellingshoeken. 

Lees verder


Lo Minck