English Nederlands

Lo Minck Systemen B.V.

Lo Minck Systemen is een uniek technisch ingenieursbureau dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve product- oplossingen op het gebied van mobiliteit en industriële automatisering. Het product portfolio bestaat o.a. uit fietsrekken, automatische fietsenstallingen, fietsliften, fietstransportsystemen, maar bijv. ook verpakkingsmachines, vulmachines, palletizers, pick-and-place-oplossingen et cetera.

We zijn een no-nonsense bedrijf
en bieden technisch maatwerk voor ieder specifiek probleem. Deze dienstverlening wordt bijzonder gewaardeerd door onze partners variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf tot de publieke sector.
Contactgegevens

  • Innovatieve fietsparkeersystemen
  • Innovatie is onze kracht
  • Slimme productoplossingen
12 3

Actueel

Nieuw!
VeloComfort®Vredenburg
Op 11 december 2014 is  VeloComfort®Vredenburg, Utrecht in gebruik genomen. VeloComfort® is een Europees gepatenteerd fietstransport-systeem dat ervoor zorgt dat fietsers steile trappen en hellingen nagenoeg zonder inspanning kunnen overbruggen. Het systeem in de Vredenburg-stalling heeft een lengte van ruim 18 meter en helpt de fietsers zowel 'van boven naar beneden' als 'van beneden naar boven'.

VeloComfort®Enschede
Op 19 september 2014 is het VeloComfort®Enschede feestelijk geopend (Willem Wilminkplein). De trap in Enschede bestaat uit 3 hellingen en 2 bordessen. De hellingshoek van de trap in Enschede is 51% (ca. 23 graden). Lees verder

Lo Minck