English Nederlands

Lo Minck Systemen B.V.

Lo Minck Systemen is een uniek technisch ingenieursbureau dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve product- oplossingen op het gebied van mobiliteit en industriële automatisering. Het product portfolio bestaat o.a. uit fietsrekken, automatische fietsenstallingen, fietsliften, fietstransportsystemen, maar bijv. ook verpakkingsmachines, vulmachines, palletizers, pick-and-place-oplossingen et cetera.

We zijn een no-nonsense bedrijf
en bieden technisch maatwerk voor ieder specifiek probleem. Deze dienstverlening wordt bijzonder gewaardeerd door onze partners variërend van multinationals, het midden- en kleinbedrijf tot de publieke sector.
Contactgegevens

  • Innovatieve fietsparkeersystemen
  • Innovatie is onze kracht
  • Slimme productoplossingen
12 3

Actueel

Nieuw!                  VeloComfort®Rotterdam
Op 3 maart 2015 is het nieuwste VeloComfort®-systeem in het nieuwe gemeentehuis De Rotterdam, in Rotterdam in gebruik genomen. Het VeloComfort®-systeem heeft een lengte van 9 meter.

VeloComfort®Haarlem
Op 19 februari 2015 is een VeloComfort®-systeem in Haarlem in gebruik genomen. Op de locatie Zijlpoort is zowel de VeloComfort®Borstelgoot als de VeloComfort®Tandriemband geïnstalleerd. Het systeem in de Zijlpoort-stalling heeft een lengte van ca. 6,6 meter.

Industriële Automatisering      Voor een opdrachtgever in het zuiden van het land, een grote toeleverancier van bouw-gerelateerde producten gaat Lo Minck Systemen, samen met haar partners WBT en Ubink Machinebesturingen, de komende 2 jaar periode nagenoeg de volledige productieruimte automatiseren.Lo Minck